Nieuws Limburg Limburgse starter: handelaar in goudstaven

Limburgse starter: handelaar in goudstaven

Limburgse starter: handelaar in goudstaven

Koen Deckers is gestart met een nieuw bedrijf. Solide Precious Metals doet geen alledaagse activiteit, maar verhandelt goud en zilver. Een opportuniteit, vindt de Limburgse ondernemer. “Vandaag zijn fysiek goud en zilver meestal zeer beperkt aanwezig in de spaarpot van spaarders en beleggers,” aldus Koen Deckers. “De klassieke financiële sector maakt edelmetaal haast onzichtbaar. Nochtans zorgt een gezonde hoeveelheid ervan al eeuwen voor stabiliteit en een gezond rendement.”

goudenmuntSolide is ambitieus. “We willen in de BeNeLux een referentie worden op het gebied van edelmetaal. Kwaliteit leveren is de enige manier om dat te doen. Daarom bieden we zilver aan met een zuiverheid van minstens 99,9% en gouden baren en staafjes van zelfs 99,99% zuiverheid.” Koen Deckers heeft voor zijn bedrijf een commercieel platform opgericht met de merknaam goud999.com. De start-up heeft gezien de sterke interesse bij de bekendmaking van het initiatief, al meteen een medewerker aangeworven. Uiteraard is de uitbreiding van het team één van de objectieven van Solide/Goud999.com.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.