Nieuws Limburg Limburgse sterrenzaken behouden quotering

Limburgse sterrenzaken behouden quotering

Limburgse sterrenzaken behouden quotering

Michelin heeft de beoordelingen van de nieuwe gids bekendgemaakt. De Karmeliet en Hertog Jan (beiden in Brugge) en ’t Hof van Cleve van Peter Goossens, zijn de enige 3-sterrenzaken van ons land. Opvallende nieuwkomer in de lijst (met 1 ster) is The Jane van Sergio Herman.

luc bellingsIn Limburg behouden Aan Tafel bij Luc Bellings (foto) en Slagmolen hun 2 sterren. Ook de restaurants met 1 ster blijven op post: Vivendum (Dilsen-Stokkem), De Kristalijn (Genk), Vous lé Vous (Hasselt), JER (ook Hasselt), Innesto (Houthalen-Helchteren), La Source (Lanaken), Cuchara (Lommel), Danny (Rekem-Lanaken) en de Tongerse toppers Magis en De Mijlpaal.

Alleen Pret-à-Goûter in Heusden-Zolder staat er niet meer op, maar die zaak is uit eigen beweging gesloten. Opvallend is dat de ster van Danny Vanderhoven blijkbaar gewoon is doorgelopen, ondanks de tijdelijke sluiting, naamswijziging en de doorstart na het faillissement. Hij stond dus niet met de oude zaak bij de restaurants die sterren zijn verloren en niet met de nieuwe zaak bij degenen die een bijkomende ster hebben behaald.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.