Nieuws Limburg Limburgse tattoos veroveren de wereld

Limburgse tattoos veroveren de wereld

Limburgse tattoos veroveren de wereld

De Dag van de Ondernemer, die vorig jaar gelanceerd werd door Unizo-Limburg, wordt nu overgenomen in de rest van Vlaanderen. Daarmee wordt er officieel één dag in het jaar speciaal gereserveerd om ondernemerschap in de kijker te plaatsen. “Zelfs het concept waarbij we onder de slogan ‘Ondernemen zit in je vel’ een kleurrijke neptattoo hebben opgekleefd, wordt nu in heel Vlaanderen uitgerold,” zegt directeur Bart Lodewyckx. “Meer nog, er zijn zelfs een 20-tal andere landen die op deze manier dezelfde boodschap willen wereldkundig maken.”

unizo tattoo sam de bruynDe Dag van de Ondernemer vindt elke derde vrijdag van november plaats. Niet toevallig ook de dag waarop in Limburg het Feest van de Ondernemer wordt gevierd en op internationaal vlak de Global Entrepreneurship Week op de agenda staat.

Naar aanleiding van deze festiviteiten, lanceren voorzitter en directeur van Unizo-Limburg een intern vernieuwingsconcept: Operatie Unizo-Limburg 2.0. “Als we onze ondernemers dagelijks zeggen dat ze hun business en onderneming permanent moeten herdenken en heruitvinden, dan moeten wij dat als organisatie ook zelf doen,” aldus voorzitter Geert Lambrechts. “Onze ambitie is glashelder: onze organisatie klaarstomen voor een nieuw tijdperk en onze werking aanpassen aan een nieuwe generatie ondernemers. Dat betekent inzetten op nieuwe markten: groeibedrijven ondersteunen, energie & duurzaamheid centraal stellen, werken aan de retail van de toekomst, de nieuwe generatie ondernemers met elkaar in contact brengen en flexibel werken integreren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.