Nieuws Limburg Limburgse Toppers op 1e Limburgse Web-Shop Symposium (22 juni)

Limburgse Toppers op 1e Limburgse Web-Shop Symposium (22 juni)

Limburgse Toppers op 1e Limburgse Web-Shop Symposium (22 juni)

In Nederlands-Limburg komt er elke dag een webwinkel bij. Er zijn al 1400 pure webwinkels, oftewel bedrijven die zich alleen werpen op verkoop via het internet. Daarnaast zijn er nog duizenden andere ondernemers die via ‘stenen’ bedrijven ook via het internet goederen en diensten aanbieden die met een muisklik gekocht kunnen worden. 

Tijdens het symposium wordt ingegaan op de kansen en uitdagingen vanuit ondernemerskant die webwinkels bieden. Maar ook op de valkuilen. Er zijn kennissessies. Ook is er inspiratie. 

Omdat onze zustersite WijLimburg.nl nadrukkelijk voor en door ondernemende Limburgers is kunnen er nog sprekers toegevoegd worden. Kent u iemand, of bent u zelf iemand, die heel veel weet over dit onderwerp, laat het ons dan weten. En schrijft u ons in een mail in 1 alinea waarom. Reacties naar: redactie@wijlimburg.nl

WijLimburg.nl organiseert samen met Jan Damman, een Limburgse specialist op gebied van E-Tail en Retail, de bijeenkomst waar naar verwachting honderden ondernemers op af komen. De gemeente Heerlen is gastheer – en sponsor – van de bijeenkomst die in meerdere zalen wordt gehouden in de Stadsschouwburg in Heerlen. 

Bron: wijlimburg.nl. Overgenomen met toestemming.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.