Nieuws Limburg Limburgse topvrouw stapt op bij Sara Lee

Limburgse topvrouw stapt op bij Sara Lee

Limburgse topvrouw stapt op bij Sara Lee

Marleen Vaesen, de Limburgse topmanager van de Amerikaanse voedingsgroep Sara Lee, gaat een andere uitdaging aan. De verschillende visies op de evolutie van het bedrijf, dat merken als Douwe Egberts, Senseo, Jacqmotte, Chat Noir en Pickwick onder de vleugels heeft, hebben geleid tot het vertrek van Vaesen. Zoals bekend heeft Sara Lee begin dit jaar beslist om Douwe Egberts naar de beurs te brengen. Dit zal einde juni gebeuren onder de nieuwe naam D.E. Master Blenders 1753.

De 52-jarige topmanager was Senior Vice President bij Sara Lee en verantwoordelijk voor alle koffie- en theeproducten buiten West-Europa. Voordien had ze de Belgische activiteiten met veel succes aangestuurd. Haar meest markante wapenfeit in de 12 jaar dat ze voor Sara Lee werkte, is ongetwijfeld de lancering van Senseo geweest. Samen met de directie van Philips besliste ze toen resoluut om alle andere projecten in de koelkast te stoppen en te kiezen voor het innovatieve apparaat met bijhorende pads. In het weekblad Trends zegt Marleen Vaesen, die ook bestuurder is bij mediagroep Roularta en zetelt in de Vlaamse Industrieraad, dat ze momenteel al volop contacten legt voor een volgende leidinggevende functie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.