Nieuws Limburg Limburgse wereldprimeur al na 1 jaar failliet

Limburgse wereldprimeur al na 1 jaar failliet

Limburgse wereldprimeur al na 1 jaar failliet

De firma achter Rinvisible, het raam zonder zichtbare profielen dat een jaar geleden door uitvinder Ringo Cruysberghs werd voorgesteld, is donderdag door de rechter in Hasselt failliet verklaard. Het was nochtans een internationaal gepatenteerd product dat als een wereldprimeur werd omschreven. De financiering was bij de lancering helemaal rond.

rinvisible“De zoektocht naar deze oplossing heeft mij bloed, zweet en tranen gekost,” zei Cruysberghs vorig jaar. “Ik heb ’s nachts en tijdens de weekends koortsachtig gewerkt aan de technische verfijning van mijn geesteskind.” Toch is het fout gelopen. Het bedrijf heeft zelf de boeken neergelegd. Vandenreyt en Warson zijn de curatoren. Zij verwachten dat schuldeisers een claim indienen voor 9 mei. Mogelijk krijgt het concept wel nog een tweede leven als er een overnemer wordt gevonden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.