Nieuws Limburg Limburgse werkgevers verbroederen met Holland

Limburgse werkgevers verbroederen met Holland

Limburgse werkgevers verbroederen met Holland

VKW Limburg en de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW) hebben dinsdag in Hasselt een grensoverschrijdende samenwerking ondertekend. Dit als antwoord op de vraag van de lokale ondernemers naar meer grensoverschrijdende contacten. De samenwerking zal ook leiden tot het innemen van meer gemeenschappelijke standpunten in een Europese context.

VKW BZW“Wij zijn zeer tevreden met deze overeenkomst,” stelt Peter Struik, voorzitter van BZW. “Onze organisaties onderhouden al een tijd goede contacten. Maar deze stap naar gestructureerde en actieve samenwerking zorgt voor een nieuwe synergie op het vlak van grensoverschrijdende belangenbehartiging en ervaringsuitwisseling tussen de leden-bedrijven.”

“Onze leden kunnen hier alleen maar wel bij varen,” vult Bas van de Kreeke, voorzitter van VKW Limburg aan. “We ijveren alle dagen hard voor de verbetering van het ondernemersklimaat en de groei van onze Limburgse bedrijven. Met deze overeenkomst geven we die ambitie ook grensoverschrijdend verder vorm. Voor VKW Limburg is dit belangrijk aangezien de regio van onze nieuwe partner heel wat innovaatieve en kennisintensieve bedrijven telt. Als ondernemer die zelf actief is in beide landen, besef ik erg goed dat we veel van elkaar kunnen opsteken, en dit in het belang van de beide regio’s.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.