Nieuws Limburg Limburgse wint nationale wedstrijd Bizidee

Limburgse wint nationale wedstrijd Bizidee

Limburgse wint nationale wedstrijd Bizidee

De Limburgse Ainhoa Vermunt werd dinsdagavond uitgeroepen tot hoofdwinnaar van de nationale wedstrijd Bizidee, een platform dat mensen met een ondernemersdroom begeleidt naar de opstartfase. De winnares heeft een concept van kinderopvang ontwikkeld, dat niet alleen de klassieke opvang organiseert, maar ook de muziek- of sportleraars ter beschikking stelt om ter plaatse de hobby’s van de kinderen te laten beoefenen. “Werkende ouders zijn ons doelpubliek,” vertelt Ainhoa Vermunt. “Om hen na hun uren te ontlasten van het ‘heen en weer gerij’ om kinderen op tijd naar de muziekschool, sportschool of logopedist te krijgen, voorzien wij één overkoepelend kader. Onze opvang wordt dus zoveel meer dan enkel een crèche. Alle talenten van de kinderen zullen op één locatie ontwikkeld worden. Zo zullen we samenwerken met een muziekjuf die ter plaatse les komt geven.”

SONY DSCDe eerste vestiging van BeauFort zal binnenkort gebouwd worden op het industrieterrein in Lommel. Zodra dit project volledig geoptimaliseerd is, zal Limburg en de rest van België al gauw volgen. Vermunt gaat aan de haal met de hoofdprijs van 15.000 euro. Bijkomend krijgt ze ook 1 jaar gratis kantoorruimte én 8 uur coaching.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.