Nieuws Limburg Limelco finalist voor Britse exportprijs

Limelco finalist voor Britse exportprijs

Limelco finalist voor Britse exportprijs

Zuivelproducent Limelco uit Zonhoven is één van de finalisten voor de Golden Bridge Trade & Export Awards 2014. Dit is een initiatief van de Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel in Groot-Brittannië en bekroont Belgische en Luxemburgse bedrijven die succesvol zijn in de uitvoer van hun goederen naar Groot-Brittannie. Op de lijst van vorige winnaars staan kleppers als Le Pain Quotidien, DEME, Ford, Unilin, VLM Airlines, Metris en Option. Er worden telkens 3 prijzen uitgereikt: de algemene winnaar, de beste kmo en eentje voor een beloftevolle nieuwkomer. Het is al de 18e editie van dit traditierijke evenement.

limelco creme dessertFinalisten zoals Limelco, die door de jury op basis van een dossier geselecteerd zijn, moeten volgende week in Londen hun kandidatuur gaan verdedigen. Vervolgens zullen tijdens een galadiner in november de uiteindelijke winnaars bekendgemaakt worden. In het verleden wist slechts één Limburgse onderneming hier een prijs weg te kapen: Metrotile uit Tongeren was beste nieuwkomer in 2004. Na 10 jaar is het dus hoog tijd voor nieuw Limburgs eremetaal…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.