Nieuws Limburg Linx (Hasselt) opent Concept Store in Antwerpen

Linx (Hasselt) opent Concept Store in Antwerpen

Linx (Hasselt) opent Concept Store in Antwerpen

tuur thysHet Hasseltse modehuis Linx spreidt de vleugels en trekt naar Antwerpen. Daar zal de ondernemersfamilie Thys in partnership met het modelabel Linea Raffaelli een grote Concept Store openen.

“Naast onze vestigingen in Hasselt, Leuven en Brugge, is modestad Antwerpen voor ons de gedroomde plek om ons als modelabel verder op de kaart te zetten in België,” zegt Tuur Thys. “Met het principe van een Concept Store zijn we al langer vertrouwd. We brengen al onze producten en designs van onze groep onder in één grote, toegankelijke shop van 750 m2. Onze designers zullen hier hun nieuwste creaties kunnen tonen als limited editions. Een stapje verder dus dan de bestaande collecties.”

Linx Fashion investeert samen met Linea Raffaelli ruim 1 miljoen euro in de nieuwe zaak. Bij de start is er plaats voor 10 medewerkers. Het grote publiek zal kunnen kennismaken met de Concept Store vanaf 17 november.

pand linx antwerpen

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.