Nieuws Limburg Liswood & Tache toont Hart voor Limburg

Liswood & Tache toont Hart voor Limburg

Liswood & Tache toont Hart voor Limburg

Een Hart voor Limburg, al vele jaren het grootste menslievende initiatief in onze provincie, heeft een gloednieuwe website. Er staat heel wat interessante info op over de tientallen initatieven die bedrijven, particulieren en verenigingen organiseren om geld in te zamelen voor kwetsbare kinderen in Limburg. Heel wat structurele partners, zoals Carglass, KBC en Mathieu Gijbels leggen ieder jaar een aardige duit op tafel om het steunfonds te spijzen. Ook het Mediahuis, waar Made in Limburg toe behoort, doet sinds de start belangrijke inspanningen om Een Hart voor Limburg te ondersteunen.

koen_van_lishoutMet de lancering van de website verdient het communicatiebureau Liswood & Tache (Koen Van Lishout en Luc Vlekken) een bijzondere vermelding. Zij hebben als vrijwilligers heel wat kostbare tijd opgeofferd om de nieuwe webstek te bouwen. Een welgemeend dankuwel van het beheerscomité en alle andere stakeholders van het streekfonds!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.