Nieuws Limburg Livestream voor uitvaartdiensten in Pelt

Livestream voor uitvaartdiensten in Pelt

Livestream voor uitvaartdiensten in Pelt

Begrafenisondernemer Severens uit Pelt biedt voor alle uitvaartdiensten een livestream aan. “Zo kan iedereen die het wenst vanop afstand de plechtigheid bijwonen”, aldus Cynthia Severens.

Door de coronacrisis moeten uitvaartdiensten in beperkte kring plaatsvinden (max. 15 mensen op 1,5 meter van elkaar). Jammer, want de aanwezigheid van familie, vrienden en kennissen kan de pijn voor de nabestaanden op dat moment enigszins verlichten.

Uitvaartzorg Severens in Pelt biedt nu de mogelijkheid aan om een livestream van de plechtigheid te voorzien: “We willen hiermee de nabestaanden extra ondersteunen en ook voor vrienden en kennissen die er niet bij kunnen zijn, het rouwproces vergemakkelijken”, zegt Cynthia Severens.

Het uitvaartcentrum heeft ook enkele tips online geplaatst om de nabestaanden te condoleren terwijl de nodige afstand wordt bewaard: “Een warme knuffel of schouderklopje is er helaas niet meer bij. Daarom kan bijvoorbeeld een lichte buiging met de hand op het hart, een goed alternatief zijn.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.