Nieuws Limburg Livios koopt website met kadastergegevens

Livios koopt website met kadastergegevens

Livios koopt website met kadastergegevens

Livios.be, met zowat 3,5 miljoen bezoekers per jaar, één van de meest geconsulteerde websites voor bouwen en verbouwen, heeft de website Kadaster.be/Cadastre.be overgenomen. Deze site – die niet verbonden is aan de overheid – biedt informatie over het kadaster en heel wat aansluitende gemeentelijke gegevens, zoals de evolutie van de vastgoedprijzen, de levensstandaard, enzovoort. Er surfen per jaar zowat 900.000 mensen naar deze website. De synergie met de informatie over bouwen en verbouwen wordt nu binnen de groep op punt gezet.

“Door deze overname krijgt Livios nv meteen toegang tot bijna een miljoen unieke bezoekers waarvan een belangrijk deel (ver)bouwplannen heeft. Het bereik van Livios, bij particuliere (ver)bouwers die zich online informeren, wordt bij deze meteen flink opgeschroefd,” zegt Erwin Vanherle, algemeen directeur van Livios.

Livios is gevestigd in Zonhoven en maakt, samen met onder meer de (ver)bouwgids Verstandig Bouwen, deel uit van communicatiegroep Dewitte & Co.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.