Nieuws Limburg LNS (Neerpelt) lijft sectorgenoot uit de Kempen in

LNS (Neerpelt) lijft sectorgenoot uit de Kempen in

LNS (Neerpelt) lijft sectorgenoot uit de Kempen in

Het Neerpeltse ICT-bedrijf LNS neemt de hosting-activiteiten over van Lynx Automation uit Herentals. Voor LNS is het een geografische uitbreiding, terwijl Lynx zich hierdoor kan focussen op de corebusiness, met name de softwareontwikkeling voor industriële en logistieke processen. Beide bedrijven zullen in de toekomst de projecten als partners uitvoeren.

Naar eigen zeggen is het uitwijken naar de Kempen voor LNS een logische, volgende stap in het streven naar een optimale regionale dekking. Bart Lambrecht, afgevaardigd bestuurder bij LNS legt uit: “Een belangrijk deel van onze klanten is gevestigd in de Antwerpse Kempen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Met onze aanwezigheid in Herentals zijn we voor hen dichterbij. We kunnen er onze activiteiten verder uitbouwen en groeien binnen onze competenties.” Vier medewerkers maken mee de overstap naar LNS.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.