Nieuws Limburg LNS (Neerpelt) neemt sectorgenoot over

LNS (Neerpelt) neemt sectorgenoot over

LNS (Neerpelt) neemt sectorgenoot over

Bart LambrechtHet Neerpeltse ICT-bedrijf LNS heeft in Londerzeel de sectorgenoot Herithos overgenomen. Daarmee komt het aantal medewerkers op 13. “Ze zullen evenwel niet allemaal in het filiaal in Neerpelt tewerkgesteld worden,” zegt Bart Lambrecht, zaakvoerder bij LNS (foto). “Want naast het complementaire aanbod aan diensten en producten die de overname oplevert, zien we hierin de opportuniteit om een tweede vestiging te openen. In Herentals zullen we 4 van onze mensen stationeren. Die locatie is ideaal aangezien een groot deel van onze klanten gevestigd is in de Antwerpse Kempen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Op die manier kunnen we, net zoals in de regio Limburg, ook in dit deel van Vlaanderen dicht bij onze klanten staan.”

Zeker zo belangrijk als een betere regionale spreiding, is de uitbreiding van het diensten- en productaanbod die met de overname van Herithos bereikt wordt. “Vooral het tweede datacenter dat we erbij krijgen, is gezien onze toename van de activiteiten, een belangrijke toegevoegde waarde,” aldus Lambrecht.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.