Nieuws Limburg Lodewyckx luistert: op de koffie bij 50 bedrijven

Lodewyckx luistert: op de koffie bij 50 bedrijven

Lodewyckx luistert: op de koffie bij 50 bedrijven

Bart Lodewyckx , sinds mei dit jaar directeur van Unzio-Limburg, wil de komende 12 maanden 50 Limburgse bedrijven bezoeken en daar telkens een informeel en vertrouwelijk gesprek aangaan met de ondernemer-eigenaar. Het initiatief is gegroeid vanuit zijn ambitie om meer tijd te maken voor échte gesprekken met ondernemers.

“Vanaf de volgende vrijdagochtend zal ik iedere week tussen 7u30 en 9u te vinden zijn in een Limburgs bedrijf,” zegt hij. “Het is onze opdracht om ondernemers te laten ondernemen. En die taak kan je alleen maar goed uitvoeren als je ook perfect weet wat er leeft bij ondernemers. Gepassioneerde ondernemers verrassen mij telkens door hun ideeën, drive en ondernemerszin, ongeacht de sector of grootte van het bedrijf. En vaak zijn de frustraties en uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden, even frappant.”

“Heel wat van die zaken sijpelen nu ook wel door tot bij mij, maar ik wil meer tijd maken voor échte gesprekken. En letterlijk de wereld van de ondernemers binnenstappen. Ik wil op bezoek bij ondernemers die me iets te vertellen hebben. Het hoeft zeker geen negatief verhaal te zijn. Er zijn ongetwijfeld ook ondernemers met een straf idee dat veel ondernemers ten goede zal komen.”

Wie graag zijn verhaal aan de Unizo-directeur kwijt wil, mag hem altijd contacteren. Hij brengt de koffiekoeken mee…

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.