Nieuws Limburg Lommels bedrijf helpt horeca een handje

Lommels bedrijf helpt horeca een handje

Lommels bedrijf helpt horeca een handje

Onlinewerkrooster, een Limburgs bedrijf met specialisatie in personeelsplanning, heeft het platform “waarkanikafhalen.be“. Het gaat om een online tool die alle afhaalpunten van horecazaken in kaart brengt.

“Het is onze manier om de horeca-ondernemers een hart onder de riem steken”, zegt Nick Geys, zaakvoerder en co-founder bij Onlinewerkrooster. “Ze hebben het door de maatregelen heel erg moeilijk. We willen hiermee duidelijk maken dat ze er niet alleen voor staan.” Online horecaleveranciers Resengo, Apicbase, Deliverect en Are They Happy zegden al hun medewerking aan dit initiatief toe.

Geïnteresseerde horecazaken kunnen zich kosteloos op de website aanmelden. Het gaat als een lopende vuurtje door de sector. “Op 1 dag tijd hebben al meer dan 400 horeca-ondernemers hun afhaalpunt geregistreerd”, aldus Nick Geys. “Er is dus wel degelijk een behoefte in de sector. Hopelijk kunnen we hiermee een verschil maken.”

Reageer op dit bericht

Sector
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer