Nieuws Limburg Looise ingenieurs nemen Tongers bureau over

Looise ingenieurs nemen Tongers bureau over

Looise ingenieurs nemen Tongers bureau over

Natalie Vanderschaeghe en Davy Macquoi, een jong ingenieurskoppel dat de leiding heeft over het bouwkundig studiebureau Macobo in Tessenderlo en Laakdal, kondigt de overname aan van het ingenieursbureau Eureplan in Tongeren. Eureplan, het familiebedrijf van Jacques en Serafien Dhondt, bestaat al sinds 1972 en is gespecialiseerd in studies van wegen- en afwateringswerken. Het bureau ontwerpt ook tal van infrastructuur- & landschapsprojecten in opdracht van gemeenten, overheden, bedrijven, projectontwikkelaars en intercommunales.

Overnemer Macobo zelf, dat onder meer sterk is in veiligheidscoördinatie en energieprestatieberekeningen (EPB & EPC), behoort nog geen 2 maanden tot de NaDaCo-ingenieursgroep van Nathalie en Davy. Door de fusie ontstaat een multidisciplinair bureau dat alle ingenieursopdrachten in huis kan vorm geven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.