Nieuws Limburg Loomans pompt miljoenen in forse uitbreiding

Loomans pompt miljoenen in forse uitbreiding

Loomans pompt miljoenen in forse uitbreiding

De Loomans Group uit Lommel heeft het licht op groen gezet voor een forse uitbreiding van de magazijncapaciteit. Aannemer Derdaele+ werd belast met het bouwen van 4.300 m2 extra capaciteit. Dat is nodig om de bijkomende opdrachten voor de vervaardiging van verpakkingen voor grote spelers als Nivea, Unilever, Danone en Dove de baas te kunnen. Een exact investeringsbedrag wou Jacky Loomans niet kwijt, wel dat het gaat om “een aanzienlijk project”.

project Loomans DerdaeleOpmerkelijk is bovendien dat de nieuwbouw in ijltempo klaar moet zijn. Waar het contract pas begin april werd getekend, is de opleveringsdatum vastgelegd op 15 juni. Derdaele+ is dan ook direct aan het werk gegaan, en heeft op 3 weken tijd de staalconstructie van 150 ton al recht staan.

Aan het project is ook extra tewerkstelling verbonden, al blijft dat in een eerste fase relatief beperkt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.