Nieuws Limburg LRH investeert 4 miljoen in unieke toren

LRH investeert 4 miljoen in unieke toren

LRH investeert 4 miljoen in unieke toren

LRH Invest, de projectontwikkelaar uit Genk, gaat 4 miljoen euro investeren in de bouw van een uniek complex. In Stokkem zal met zicht op de Maas en het natuurgebied De Wissen, een houten woontoren verrijzen waarin 14 apartementen worden ondergebracht. “We zijn bijzonder blij dat dit project na een architectuurwedstrijd aan ons werd toevertrouwd,” zegt Luc Gieraerts van LRH. “Het wordt een ‘landmark’ dat voor de inwoners en bezoekers van het Maasland direct in het oog zal springen.

toren LRH StokkemDe ontwerpers van LRH hebben ervoor gekozen om het gebouw op te tillen van de grond, waardoor de voetgangers er onderdoor kunnen wandelen richting de dijk. “De toren zelf heeft gebogen wanden die met hout bekleed worden, waardoor het gebouw goed aansluit bij de landschappelijke omgeving van Negenoord,” aldus Gieraerts. De toren zal ongeveer 25 meter hoog zijn. Het parkeren gebeurt volledig ondergronds. Ten laatste over 5 jaar moet het project volledig klaar zijn.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.