Nieuws Limburg LRM investeert in isolatiebedrijf Vivixtum

LRM investeert in isolatiebedrijf Vivixtum

LRM investeert in isolatiebedrijf Vivixtum

Vivixtum uit Houthalen-Helchteren, gespecialiseerd in het na-isoleren van woningen, krijgt van de LRM een achtergestelde lening van 275.000 euro. “Met de stijgende energieprijzen is isoleren meer dan ooit een actueel thema,” aldus de LRM. “Vandaar dat wij geloven in firma’s die de energiekost van een woning op een kostenefficiënte wijze willen beperken.”

Vivixtum voldoet als gecertificeerde installateur aan de opgelegde normen en richtlijnen en heeft recent besloten zijn activiteiten verder te diversifiëren. Op die manier wil het een kwalitatieve en professionele dienstverlening blijven garanderen. Vandaar dat het bedrijf naast polyurethaan, nu ook minerale wol aan als isolatiemateriaal voor spouwmuurisolatie aanbiedt. Ook de buitengevelisolatie heeft het Houthalense bedrijf nu in het gamma.

Vivixtum voert hiervoor een totaal investeringsproject uit van 750.000 euro waarvan LRM, gespreid over 2 jaar, 275.000 euro investeert. De investeringen dienen om de uitbreiding van de activiteiten te begeleiden. Om te verzekeren dat er voldoende capaciteit is om de bijkomende isolatiewerken uit te voeren, werd het wagen- en machinepark uitgebreid en is Vivixtum actief op zoek naar nieuwe isolatietechniekers. De onderneming stelt momenteel 19 medewerkers tewerk. Dit aantal zal de volgende jaren evolueren naar 43.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.