Nieuws Limburg LRM stopt geld in Brustems isolatiebedrijf

LRM stopt geld in Brustems isolatiebedrijf

LRM stopt geld in Brustems isolatiebedrijf

De Limburgse investeringsmaatschappij LRM investeert 250.000 euro in Quinsis, een onderneming die isolatiemateriaal produceert in een nieuwbouw in Brustem (zie foto). Speciaal aan de toepassing van Quinsis is dat ze rechtstreeks in contact kunnen komen met vuur en kunnen blootgesteld worden aan temperaturen van 500°C tot 1600°C. Naast de thuismarkt in België zijn Nederland, Duitsland en Frankrijk belangrijke exportmarkten.

quinsis nieuwbouwOnlangs nam Quinsis de bvba Fibrec over, een bedrijf gespecialiseerd in de productie van vacuüm gevormde isolatiedelen onder hoge temperatuur. Voor Quinsis was deze overname een opportuniteit om de restproducten uit haar eigen productie terug in te zetten als grondstof binnen het productieproces van Fibrec. Er werken nu 17 mensen voor beide firma’s.

LRM voorziet Quinsis van extra zuurstof voor groei onder de vorm van een Plus-lening van 250.000 euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.