Nieuws Limburg LRM zet gebouw te koop en verhuist

LRM zet gebouw te koop en verhuist

LRM zet gebouw te koop en verhuist

De Limburgse investeringsmaatschappij LRM verhuist binnenkort naar de Corda Campus in Hasselt. Op 23 februari rijden de verhuiswagens naar Corda 1, het nagelnieuwe gebouw met het hellende groene dak in het hart van de Corda Campus. Bij LRM werken 70 mensen.

corda 1“Wij willen als hoofdaandeelhouder meebouwen aan de community van de campus, midden 65 innovatieve bedrijven en dienstverleners,” zegt CEO Stijn Bijnens van LRM. De wortels van de Corda Campus (de vroeger Research Campus Hasselt) gaan terug tot in 2002, toen Philips op die plek de deuren sloot. LRM, POM Limburg en de stad Hasselt beslisten toen om samen de site te herontwikkelen tot een bedrijvenzone voor starters en KMO’s. In 2011 kocht LRM de participatie van de Stad Hasselt over. Het fraai gerenoveerde oude mijngebouw aan de Kempische Steenweg, waar LRM is gehuisvest sinds de vorige verhuizing uit het centrum van Hasselt, staat nu te koop.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.