Nieuws Limburg Luchthaven Beek: vijf maal wekelijks vrachtvluchten van ROYAL JORDANIAN CARGO

Luchthaven Beek: vijf maal wekelijks vrachtvluchten van ROYAL JORDANIAN CARGO

Luchthaven Beek: vijf maal wekelijks vrachtvluchten van ROYAL JORDANIAN CARGO

Vandaag maakten Maastricht Aachen Airport (MAA) en Royal Jordanian Cargo bekend dat de luchtvaartmaatschappij 5 wekelijkse vluchten zal gaan uitvoeren tussen MAA en Amman Queen Alia in Jordanië. De vluchten zullen in juni 2011 starten en worden uitgevoerd met een airbus A310 vrachttoestel.

‘We zijn blij met het feit dat Royal Jordanian heeft besloten haar Europese vrachthub weer in Maastricht te vestigen” zei Sander Heijmans, CEO van Maastricht Aachen Airport en Maastricht Handling Services vandaag. Hij vervolgt: “het vestigen van de Europese hub van Royal Jordanian op onze luchthaven is een duidelijke keuze voor de kwaliteit die MAA MHS hun klanten leveren iedere keer dat hun toestellen de luchthaven aandoen”.
 
Dhr. Mu’ath Majali, Senior Vice President van Royal Jordanian Airlines en verantwoordelijk voor de vrachtafdeling voorziet grote voordelen op het gebied van snelheid en kwaliteit van vrachtafhandeling voor haar klanten in Europa. “een succesvol luchtvrachtproduct is alleen mogelijk door snelle en betrouwbare producten en diensten te bieden om de klanten tevreden te stellen. Royal  Jordanian Cargo wil voor haar partners de voorkeurspositie op deze gebieden hebben, mede hierom heeft het Cargo management besloten per 12 juni haar hub naar Maastricht te verplaatsen”.
 
De afgelopen jaren is het aantal vrachtverbindingen op MAA duidelijk uitgebreid. In 2010 en het eerste kwartaal van 2011 vertaalde deze groei zich in nieuwe volume records. “ “Dit hernieuwde partnerschap met een belangrijke maatschappij uit het Midden-Oosten is een belangrijke stap in onze strategie om betere verbindingen tussen de regio en de opkomende logistieke markten te realiseren. De vluchten bieden direct verbinding met bestemmingen als Amman, Beirut en Cairo maar ook Dubai Saudi Arabië” voegde Heijmans toe.
 

Bron: wijlimburg.nl. Overgenomen met toestemming.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.