Nieuws Limburg Luco voegt nieuwe bedrijfstak toe

Luco voegt nieuwe bedrijfstak toe

Luco voegt nieuwe bedrijfstak toe

Luco uit Houthalen-Helchteren, gekend voor security-systemen en andere moderne ‘home technology’, gaat nu ook airconditioning integreren in het aanbod. “De juiste temperatuur is een essentieel onderdeel van het moderne comfort dat in woon- en werkomgevingen wordt gevraagd”, aldus Raf Jansen van Luco. “We hebben de mensen en de capaciteit om airco in het totaalpakket van onze domotica-toepassingen op te nemen.”

“De afgelopen jaren hebben we stevig ge├»nvesteerd in onze bedrijfstak Home Technology”, aldus Raf Jansen. “Onze digitale architecten tekenen zowel voor de B2B-markt als voor woningen, integrale systemen uit voor verlichting, muziek, tv, terrasverwarming, wifi en beveiliging. Intussen is ook de vraag naar airco sterk toegenomen, onder meer door de stijging van het thuiswerk en het belang van een goede luchtkwaliteit. Voor ons is het een kleine stap om deze service mee in het totaalaanbod van technieken op te nemen.”

Luco heeft zich georganiseerd op de nieuwe dienstverlening: “Waar vele installatiebedrijven door een tekort aan geschoold personeel overboekt zijn, slagen wij erin om een technisch team samen te stellen dat korte wachttijden en een mooie afwerking garandeert”, maakt Jansen zich sterk. “En ook het levenslang onderhoud van onze bestaande dienstverlening trekken we door naar het vernieuwde aanbod.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.