Nieuws Limburg Lummense Prefamac levert voor 't eerst in Limburg

Lummense Prefamac levert voor 't eerst in Limburg

Lummense Prefamac levert voor 't eerst in Limburg

De Lummense fabrikant van chocolademachines Prefamac heeft de nagelnieuwe chocolaterie Gryphus in Hasselt uitgerust. Het is de eerste keer dat Prefamac een Limburgse chocoladezaak compleet onder handen neemt. “Dit is als het ware een etalage voor ons,” zegt Myriam Schepers van Prefamac. Prefamac is al 20 jaar actief over hele wereld met zijn chocolademachines. Het bedrijf van is ondertussen actief in meer dan 100 landen. “En ja, dan klinkt het raar dat we een klant in eigen gouw vinden,” zegt Schepers.

Die klant is de nieuwe Chocolaterie Gryphus van de jonge Erik Van der Veken (25). Hij had zijn oog laten vallen op een historisch pand aan de Aldestraat in Hasselt. “We zijn bijzonder enthousiast over het project”, zegt Myriam Schepers. “Je kan er niet alleen chocolades en pralines van eigen makelij proeven, maar ook meenemen. Bovendien ben je er ook getuige van de manier waarop die delicatessen worden gemaakt. En dat maakt het uniek.”

Chocolaterie Gryphus opent officieel vrijdag de deuren. Gasten kunnen er niet enkel terecht voor de fijne chocolades, maar ook voor koffie met Hasseltse speculaas.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.