Nieuws Limburg M. Gijbels bouwt nieuw vlaggenschip voor Renault

M. Gijbels bouwt nieuw vlaggenschip voor Renault

M. Gijbels bouwt nieuw vlaggenschip voor Renault

De Gentse autofamilie Mahy heeft zopas het nieuwe vlaggenschip voor Renault en Dacia officieel geopend. Het project van maar liefst 5.000 m2 is gebouwd door de Limburgse aannemer Mathieu Gijbels, die al vele jaren gespecialiseerd is in de bouw van autogarages. Op de plaats van het monumentale project, vlakbij de Gentse haven, stond vroeger een teerfabriek die nu is omgevormd tot een regionaal bedrijventerrein.

mahy gent gijbelsDat de Limburgse aannemer in Oost-Vlaanderen aan de slag gaat, is geen toeval. De Renault-garage heeft immers heel specifieke kenmerken, zoals een glaspartij van 122 meter en een groendak. Dat laatste zorgt voor de opvang van het regenwater, dat daarna wordt gebruikt in de carwash.

“Garage A & P Mahy is hét toonbeeld van een autodealership ‘anno 2015’, waarbij duurzaamheid, esthetiek en comfort voor de klant een perfect harmonieus geheel vormen,” verduidelijkt Herman Verwimp, Marketing & HR Directeur bij nv Mathieu Gijbels. “Investeren in duurzame technieken betekent dus zeker niet dat er ingeboet moet worden op architecturaal design. We zijn dan ook
bijzonder trots op deze prachtige nieuwe referentie.”

Herman Verwimp onthult ook de ambities van het Limburgse aannemersbedrijf voor Oost en West-Vlaanderen. “We willen onze positie in deze regio versterken. Dat is ook meteen de missie voor onze nieuwe Business Manager Sonny Catelin. Hij zal het voortouw nemen om onze groei in Oost en West-Vlaanderen verder uit te bouwen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.