Nieuws Limburg MA van het jaar werkt in Bokrijk

MA van het jaar werkt in Bokrijk

MA van het jaar werkt in Bokrijk

Heel wat lachende gezichten bij Domein Bokrijk, want hun management assistant mag zich de beste van Limburg noemen. Stephanie Vandenbosch ging tijdens de Management Assistant Day van Voka Limburg aan de haal met de hoofdprijs. Een eervolle vermelding was er voor de andere genomineerden: Gaby Claes (Mensura), Marina Hurkmans (Hamalco bvba), Anouck Ponsard (To The Point Events) en Sabrina Ruzzini (Rettig ICC).

Liesbeth Kees, directeur van Domein Bokrijk, heeft niets dan lof voor Stephanie: “We werken in Bokrijk aan een ‘change traject’, met nieuwe programma’s, nieuwe overlegstructuren, nieuwe aanpak, nieuwe collega’s, enzovoort. Voor Stephanie is echter niets te complex. Ze ontwart elk probleem en is daadkrachtig. Stephanie is onze poolster, die zorgt dat we de weg terugvinden. Als schakel tussen directie en medewerkers weet ze perfect deze 2 werelden met elkaar te verbinden. Haar empathisch vermogen doet Bokrijk vooruitgaan.”

Woorden die het verdict van de jury onderstrepen: met Stephanie Vandenbosch hebben ze een goede keuze gemaakt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.