Nieuws Limburg Maak uw verkeersborden zelf

Maak uw verkeersborden zelf

Maak uw verkeersborden zelf

Opgelet: daar komt een nieuw bedrijf! TrafficSupply Belgium is de naam. Activiteit: het maken en leveren van verkeers- en signalisatieborden, die bedrijven en particulieren zelf via een online tool kunnen samenstellen.

TrafficSupply Belgium (of TSB), waar ondernemers achter zitten als Lieven ’s Heeren (VVS) en Dominique Macours, ziet het groots. Het Hasseltse bedrijf wil immers de grootste online retailer van verkeers- en gepersonaliseerde informatieborden worden.

“We hebben TSB opgericht vanuit onze jarenlange ervaring bij VVS als producent van de officiële verkeersborden voor de overheid”, aldus Lieven ’s Heeren. “Met die expertise willen we nu de online markt veroveren. Een enthousiast team gaat de uitdaging aan om bedrijven en particulieren de weg te wijzen naar het gepaste verkeers-, of informatieproduct.”

TrafficSupply Belgium geeft daarbij klanten de mogelijkheid om hun eigen verkeers-, tekst- of informatiebord te ontwerpen. “Hiervoor is er een unieke ‘Sign Editor’ontwikkeld. Je start met een blanco bord en kiest vervolgens zelf de kleur en afmeting, de gewenste symbolen, pictogrammen of tekst”, stelt ’s Heeren. “Of je start met één van de honderden standaard ontwerpen en past deze volledig naar wens aan. Na controle door één van onze professionals wordt jouw aluminium bord, inclusief reflecterende folie, geproduceerd.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lanaken
Lanaken

Ambiorixprijs is voor… Nelissen!

Nummer 32 in de indrukwekkende lijst van de Ambiorix-prijswinnaars is Nelissen Steenfabrieken. De prestigieuze onderscheiding van VKW-Limburg is een nieuwe… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.