Nieuws Limburg Maaseiks licht is Benelux-primeur voor Willems

Maaseiks licht is Benelux-primeur voor Willems

Maaseiks licht is Benelux-primeur voor Willems

Als allereerste Volkswagengarage in de Benelux, en als tweede in Europa, beschikt de showroom van garage Willems in Genk over 100 procent LED-verlichting. Het team van leverancier Intellisol uit Maaseik moest hiervoor voldoen aan de strenge eisen die door Volkswagenimporteur D’Ieteren waren opgelegd. “Deze LED-verlichting overstijgt in alle opzichten onze verwachtingen en die van D’Ieteren,” zegt zaakvoerder Paula Willems. “Onze auto’s zien er véél beter uit dan we hadden durven denken. Door de oplossing van Intellisol is het verbruik minder dan een derde van vroeger en is het lichtniveau bijna verdubbeld.”

Kantoren Willems na relightingDe Maaseikse onderneming van Herman Daniëls wil nu dit concept verder uitrollen en met onder meer deze relighting-afdeling het bedrijf verder laten groeien. Er werken momenteel 14 mensen bij Intellisol.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.