Nieuws Limburg Maasmechelaar neemt klima-bedrijf helemaal over

Maasmechelaar neemt klima-bedrijf helemaal over

Maasmechelaar neemt klima-bedrijf helemaal over

Bovema International, een bedrijf uit Olen dat gespecialiseerd is in klimaattechniek en zonne-energie, is vanaf nu helemaal in Belgische handen. Zeg maar Limburgse handen, want Maasmechelaar Renaat Penders heeft de aandelen overgenomen van zijn Nederlandse vennoot Michel van der Linden, en wordt nu de enige eigenaar.

renaat pendersVan oorsprong was Bovema een Nederlands bedrijf, dat begin jaren ’90 een vestiging opende in België. Dit filiaal bood klimaatoplossingen aan met producten uit Nederland. Renaat Penders werd aangetrokken als salesmanager en maakt met zijn collega Michel van der Linden, een succes van de Belgische vestiging. Eind jaren ’90 deden Renaat Penders en Michel van der Linden een MBO en gingen als zelfstandigen verder. Maar nu heeft Renaat Penders dus alle aandelen in handen, aangezien zijn vennoot ‘van het leven wil gaan genieten’.

Renaat Penders werkte voor zijn job bij Bovema als technisch tekenaar, salesaccount en salesmanager bij Interelectra Hasselt, P&V Elektrotechniek en Wanson.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.