Nieuws Limburg Machtsoverdracht bij ondernemers van Lummen en Heusden-Zolder

Machtsoverdracht bij ondernemers van Lummen en Heusden-Zolder

Machtsoverdracht bij ondernemers van Lummen en Heusden-Zolder

Wouter Rutten, bestuurder bij Solid Group, is de nieuwe voorzitter van Ondernemend Lummen Heusden-Zolder (OLHZ). Hij neemt de fakkel over van Nico De Baerdemaeker, die professioneel actief is als General Manager bij Eplan.

Nico De Baerdemaeker werd 2 jaar geleden verkozen tot nieuwe voorzitter. Onder zijn leiding kreeg de vereniging een nieuwe ‘look and feel’, met een vernieuwd logo, een nieuwe huisstijl én een nieuwe naam. Het woord ‘club’ werd achterwege gelaten, en het ondernemende karakter werd meer in de verf gezet. Ook inhoudelijk werden nieuwe accenten gelegd, onder meer naar de ontsluiting van de industrieterreinen.

Wouter Rutten moet nu het beleid voortzetten. Als gedreven bestuurder bij Solid Group is hij verantwoordelijk voor het vastgoed, bedrijfsruimte en business centra. Hij is in zijn professionele omgeving gekend voor zijn verantwoordelijkheid en dienstverlening. “Iemand die zich vastbijt in dossiers en tegelijk goesting om te ondernemen uitstraalt”, aldus voorganger De Baerdemaeker. “Deze drive toont hij ook voor de lokale bedrijvigheid en voor de vereniging OLHZ. Dat bewees hij de voorbije jaren al met verve in zijn rol als ondervoorzitter.”

Wouter zal verder bouwen aan de dossiers van zijn voorganger, maar tegelijk ook andere thema’s aanboren. “Ik zal samen met mijn ondervoorzitster, Linsey Boesmans van Vegas Reclame, trachten om nog beter in te spelen op de verzuchtingen van onze leden. Een voorbeeld hiervan is de aanpak van de veiligheid in en rond onze bedrijven. Dit zowel op de werkvloer, als qua inbraakpreventie en veiligheid op de wegen. Daartoe zullen we de betrokken actoren aan tafel brengen”, aldus de kersverse voorzitter.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.