Nieuws Limburg Madam Confituur lanceert eigen potjeslijn

Madam Confituur lanceert eigen potjeslijn

Madam Confituur lanceert eigen potjeslijn

Madam Confituur, een jonge onderneemster uit Zonhoven die het maken van confituur heruitgevonden heeft, lanceert nu ook een eigen lijn van confituurpotten. “Er was iets wat me mateloos stoorde: die ouderwetse potjes die gevuld werden met eigentijdse recepten,” zegt Madam Confituur, aka Katrien Hoebers (38).

deksel confituur“Daarom dat ik een eigen lijn creëerde met retro-chique uitstraling, die zowel jong als oud moeten aanzetten om jam maken en te bewaren in een hippe verpakking. Confituur maken moet fun zijn. En niet alleen tijdens het bereiden of proeven, maar ook nadien op tafel. Een mens moet toch een beetje fier kunnen zijn op zijn of haar creaties…,” vindt Katrien.

Katrien Hoebers
Madam Confituur bouwde haar hobby intussen uit tot een heus concept. Ze heeft al enkele receptenboeken geschreven, houdt een populaire blog bij en is een veelgevraagde gaste in tv-uitzendingen. Ze geeft bovendien workshops over confituur maken, een duidelijk groeiende interesse voor veel hobbykoks.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.