Nieuws Limburg Made in Limburg: digitale gids voor elektrische fiets

Made in Limburg: digitale gids voor elektrische fiets

Made in Limburg: digitale gids voor elektrische fiets

Kingo is de naam van een digitale fietsgids die voortaan op elektrische huurfietsen zal te vinden zijn. De gloednieuwe B&B Sasput mag als eerste de Kingo-fietsen op de markt zwieren.

Kingo is helemaal ontwikkeld in Limburg, niet toevallig dé provincie voor fietstoerisme. De digitale gids is geïntegreerd in een touchscreen van 10 inch en geeft alle informatie over routes en bezienswaardigheden. Het toestel is (incl. elektrische fiets) te huur voor 40 euro per dag.

De première om Kingo te lanceren is voor Dirk Peeters van B&B Sasput in Sint-Lambrechts-Herk. Hoewel het bitterkoud zal zijn, zullen daar de eerste Kingo’s komend weekend rondtoeren. Ook daarna blijft Sasput een officieel verhuurpunt van het toeristische concept. Het is de bedoeling om hier ook bedrijfsevenementen mee te animeren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.