Nieuws Limburg Made in Limburg klopt er op los!

Made in Limburg klopt er op los!

Made in Limburg klopt er op los!

Work hard, play hard… ook bij Made in Limburg. Met veel plezier hebben we onze naam verbonden aan een uniek teambuilding-evenement voor bedrijven. Op vrijdag 16 juni vindt in het Joyn-Beachpark in Genk immers een recreatief beachvolleybal-tornooi plaats. In een spannende competitie nemen teams van 6 spelers het tegen elkaar op. Bedrijven kunnen ploegen inschrijven met medewerkers, klanten, leveranciers, enzovoort.

Het sportieve luik wordt ruim omkaderd met spijs, drank en netwerkfaciliteiten. De pas aangelegde terrassen bieden het ideale decor om in informele sfeer te verbroederen met teamgenoten en spelers van andere bedrijven.

Schrijf zeker in via deze link, en misschien treft u op het veld de geoliede machine die het team van Made in Limburg toch wel is! 😉

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.