Nieuws Limburg Made in Limburg krijgt broertjes en werft aan

Made in Limburg krijgt broertjes en werft aan

Made in Limburg krijgt broertjes en werft aan

Na de Kempen en Metropool (Antwerpen) wordt het succesvolle concept van Made in Limburg verder uitgerold naar de rest van Vlaanderen. Wij geloven sterk dat er ook in de andere regio’s een publiek bestaat met bijzondere interesse in het bedrijfsnieuws uit hun omgeving. De eerstvolgende Made Ins die worden opgestart bevinden zich in Leuven, Mechelen en Oost-Vlaanderen. Om ook daar tot een succes uit te groeien, zijn we nog op zoek naar freelance journalisten die iedere dag het nieuws uit de regio kunnen opsporen en dit verwerken tot vlotte nieuwsberichten. Heb jij interesse om onze nieuwe collega te worden? Of ken je iemand die in de nieuwe regio’s de uitdaging wil aangaan? We hebben de hele vacature hieronder samengevat:

Je uitdaging?

Als redacteur voor de Made Ins ben je verantwoordelijk voor alle redactionele content op de site van je regio. Sterk geïnteresseerd in wat er bij ondernemers en bedrijven in je regio leeft, zoek je actief naar nieuws en verhalen om dagelijks te brengen. Zo werk je naar een gemiddelde van 5 artikels per dag. Je bent ook verantwoordelijk voor de communicatie met de lezers via nieuwsbrieven, sociale media en andere interactieve kanalen.
Je bent het gezicht van de Made In van je regio en zorgt ervoor dat het merk positief bij de doelgroep gekend is. Je werkt daarbij heel nauw samen met de accountmanager van je regio die de verkoop van advertenties op het platform voor zijn rekening neemt. Samen zijn jullie de drijvende kracht achter een nieuw mediamerk, dat uiterst relevant wil zijn voor zijn doelgroep.

Je profiel?

– Je bent gepassioneerd door ondernemerschap, KMO’s en B2Bcommunicatie in het algemeen en je wil de interessante nieuwsitems in het daglicht zetten.
– Je ben matuur, autonoom en ondernemend.
– Je hebt een vlotte pen en kan financiële gegevens analyseren om het verhaal achter de cijfers te schrijven.
– Je bent sterk in netwerking en hebt bij voorkeur al een netwerk in je regio opgebouwd bij ondernemers en bedrijven.
– Je bent zo ook het gezicht van je Made In.
– Je staat klaar om elke dag opnieuw uiterst relevant nieuws te brengen en je bent flexibel in je tijdsbesteding om dit te verwezenlijken.
– Je bent bereid als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) aan de slag te gaan.

Interesse?

Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat via e-mail met een korte motivatie en cv of portfolio ter attentie van Patrick De Wachter (patrick.dewachter@mediahuis.be).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.