Nieuws Limburg Made in Limburg samen met Open Bedrijvendag

Made in Limburg samen met Open Bedrijvendag

Made in Limburg samen met Open Bedrijvendag

De jaarlijkse Made in Limburg Dag, waarop Limburgse bedrijven de deuren openen voor het grote publiek, zal in 2013 plaatsvinden op zondag 6 oktober. Op die dag vindt tegelijk ook de Open Bedrijvendag plaats, aangezien de organisatoren van beide evenementen de krachten hebben gebundeld. Beide logo’s zullen prominent op de affiche prijken. De samenwerking laat toe dat de deelnemers visibiliteit krijgen in het hele land, aangezien de promotiecampagnes ook samenvloeien. De Open Bedrijvendag is het grootste ééndagsevenement in ons land.

Bedrijven die zich op die dag in de kijker willen plaatsen bij het grote publiek, kunnen voor een infosessie hierover op 12 juni terecht in C-Mine (Genk). Registreren voor dit evenement kan gratis op www.openbedrijvendag.be/start13.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.