Nieuws Limburg Made in Limburg viert feest! Vier jij met ons mee?

Made in Limburg viert feest! Vier jij met ons mee?

Made in Limburg viert feest! Vier jij met ons mee?

Mil_468x60

11 september staat in de geschiedenisboeken als de dag waarop een netwerk van terroristen de imposante WTC-torens neerhaalden.

Dichter bij huis geldt deze datum als het startschot voor de opbouw van het imposante netwerk Made in Limburg. Het is nu exact 4 jaar geleden dat de eerste artikels van onze regionale economiekrant online werden geplaatst. Intussen werden er al meer dan 7.200 artikels en 12.200 reacties gepubliceerd! Grote verhalen, leuke nieuwtjes, verse faillissementen… Een groot en trouw lezerspubliek van zo’n 120.000 unieke bezoekers per maand weet onze berichten erg te waarderen.

Om onze vierde verjaardag te vieren, nodigen we graag onze trouwe partners en lezers uit voor een spetterend feest! Want alleen dankzij de goede samenwerking is Made in Limburg in deze periode kunnen uitgroeien tot een gekend en alom geprezen medium voor Economisch Limburg.

Ons verjaardagsfeest vindt plaats op donderdag 11 september van 19u tot 22u in de hippe zomerbeachbar Baouzza. Naast de kennismaking met het team van Made in Limburg en tal van onze zakelijke contacten, voorzien we voor de democratische prijs van 45 euro, een aperitief, BBQ en drank à volonté (tot 22u).

Inschrijven kan enkel nog via e-mail op claudio.swijsen@mediahuis.be

We hopen u persoonlijk te mogen begroeten op 11 september!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.