Made in L!mburg: nu ook op TV!

Vanavond kunt u op TV Limburg voor het eerst kijken naar MadeinL!mburg TV, de feitelijke opvolger van Limburg@work. Daarmee wordt een duidelijke link gelegd naar deze website, waarbij redactionele onderwerpen worden uitgewisseld.

dominic stas“Met Madeinlimburg.be, dat zich richt op ondernemend Limburg, hebben we een sterk merk in huis,” zegt Dominic Stas, directeur van Mediahuis Limburg bij Concentra (foto). “Het ligt voor de hand dat we dat sterk merk uitbreiden naar andere media. Uiteraard wordt MadeinL!mburg TV niet zomaar een vertaling van Madeinlimburg.be. Het zal eerder een overzicht en achtergrond brengen.”

“Samen met Madeinlimburg.be bouwen we een nieuw platform voor economisch nieuws uit Limburg,” zegt ook Koen Lambrechts van TV Limburg.

Nieuwsbrief

“Het programma zal de belangrijkste economische feiten van de afgelopen week bundelen en een aantal actuele items uit het bedrijfsleven brengen. Belangrijk is dat we die videobeelden ook kunnen gebruiken in de nieuwsbrief van Madeinlimburg.be.” Volgens regisseur Dirk Billion, die samen met Kurt Meers van Madeinlimburg.be verantwoordelijk is voor de inhoud van MadeinL!mburg TV, heeft tv het grote voorbeeld dat het dingen kan laten zién. “Op Madeinlimburg.be wordt het verhaal van een investering verteld, via MadeinL!mburg TV kan je dat ook zién. We zijn dus perfect complementair,” aldus Billion.

MadeinL!mburg TV is voortaan iedere donderdagavond te zien op TV Limburg vanaf 18u30. Het programma wordt nog de hele avond herhaald. In de eerste aflevering zitten onderwerpen over onder meer Berenschot, Burocad, 10 jaar Syntra-Limburg en een nieuw initiatief van Voka Limburg.