Nieuws Limburg Maesen en Mullens gaan eigen weg

Maesen en Mullens gaan eigen weg

Maesen en Mullens gaan eigen weg

MaMu Architecten krijgt een nieuwe aandeelhoudersstructuur. Co-founder Nico Mullens verlaat het bedrijf en wordt vervangen door 3 nieuwe vennoten die samen met de andere co-founder Jeroen Maesen, het bureau zullen aansturen.

Maesen en Mullens (MaMu) begonnen 15 jaar geleden aan hun zakelijk avontuur. Samen bouwden ze het architectenbureau uit tot een collectief van 15 medewerkers. “Dé referentie van een architectenbureau waar samenwerking, sfeer en performance hand in hand gaan”, zo omschrijven ze het zelf. Hun stijl noemen ze “zakelijk creatief met een hoek aan”, wat terug te vinden is in alle projecten en diep in de roots van MaMu zit geworteld.

Maar nu scheiden de wegen van de oprichters. “We zijn buddies voor het leven, maar geen vennoten meer”, kadert Maesen het vertrek van Mullens. De leemte wordt ingevuld met 3 partners die als vennoot instappen: Kato Van Nerum, Ronald Versweyveld en Raf Neyens.

“Samen hebben we met vernieuwde energie en heel veel goesting een toekomstvisie uitgewerkt en zullen we de DNA en de cultuur van ons architectenbureau bewaken”, zo klinkt het.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.