Nieuws Limburg Make-over voor Hasselts bedrijvencentrum

Make-over voor Hasselts bedrijvencentrum

Make-over voor Hasselts bedrijvencentrum

Smartspace, uitbater van kantoorruimtes in Hasselt, heeft de afgelopen maanden een grondige facelift doorgevoerd aan de gebouwen. De vernieuwde lobby, coffee corners en meeting rooms moeten zorgen voor een inspirerende werkomgeving bij de huidige klanten en extra ondernemers aantrekken, inclusief telewerkers.

“Toen de coronacrisis uitbrak, hadden we twee mogelijkheden: stilzitten en rustig wachten tot de storm zou gaan liggen of een risico nemen en investeren in onszelf”, zegt Lieve Tans van Smartspace. “Als rasechte ondernemers kozen we uiteraard voor het tweede. Zo wordt momenteel de lobby vernieuwd, krijgen de coffee corners en keukens een gezellige, frisse uitstraling en zijn de meeting rooms in een nieuw kleedje gestoken. Op die manier investeren we niet alleen in ons bedrijf, maar ook in onze Smartspace-bedrijven. Want een inspirerende ruimte zorgt voor betere prestaties en dus extra mogelijkheden voor de ondernemende huurders.”

Smartspace mikt met de investeringen op het aantrekken van telewerkers die het thuiswerk beu zijn. “Tijdens de pandemie is duidelijk geworden dat eindeloze Teams-meetings, rondrennende kinderen en het gebrek aan een koffieklets met de collega’s wel eens voor frustraties zorgt”, aldus nog Lieve Tans. “Daarom gaan bedrijven vaker op zoek naar alternatieve oplossingen voor hun medewerkers. We krijgen dan ook meer aanvragen voor het opzetten van een lokale hub in onze gebouwen. Dit zowel in flex-spaces als fixed offices. We zijn helemaal klaar om het nieuwe werken te omarmen!”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

As, Dilsen-Stokkem
As

Maaslandia breidt zoekgebied uit

Na Maasmechelen, Dilsen-Stokkem en Lanaken rekruteert ondernemersclub Maaslandia nu ook bedrijven uit As, Kinrooi en Maaseik. Zo treden Ludo Geurden… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.