Nieuws Limburg Malorie neemt Tandtechnisch Labo Gielen over

Malorie neemt Tandtechnisch Labo Gielen over

Malorie neemt Tandtechnisch Labo Gielen over

Na 7 jaar in dienstverband bij tandtechnisch bedrijf van Luc Gielen, heeft Malorie Volont (25) haar werkgever overgenomen. Voor de nieuwe zaakvoerder is het een droom die uitkomt.

“Ik koesterde altijd al het plan om ooit op eigen benen te staan”, zegt ze. “Op een dag hoorde ik tijdens een gesprek dat Luc de zaak die hij tijdens zijn 40-jarige beroepscarrière heeft opgebouwd, wou verkopen. Ik melde mij als één van de allereerste geïnteresseerden aan, maar als 25-jarige heeft het mij bloed, zweet, tranen en vooral veel overredingskracht gekost om zonder steun van derden bij de bank de nodige middelen te vergaren.”

“Uiteindelijk is het me gelukt en vandaag stap in een bloeiende zaak met een vast cliënteel van tandartsen. De meesten kennen mij en vertrouwen verder op de service en mijn vakmanschap. Ook op de steun en begeleiding van Luc en collega Marielle kan ik nog steeds een beroep doen tijdens de opstartperiode. Al die jaren voelde het aan of Luc mijn plus-papa was. Er moet ook dringend en nieuwe parttime-kracht bijkomen om ons huidig team te versterken”, besluit Malorie.

JCr.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.