Nieuws Limburg Mamzel geeft elke dag van quarantaine een cadeautje

Mamzel geeft elke dag van quarantaine een cadeautje

Mamzel geeft elke dag van quarantaine een cadeautje

Het succesvolle cadeautjeswebshop Mamzel uit Lummen heeft een origineel geschenkpakket op de markt gebracht. Wie iemand wil steunen die voor 10 dagen in quarantaine moet, kan een pakket laten leveren waarin voor iedere dag een origineel geschenkje te vinden is. Mamzel pakt overigens uit met meer vernieuwende initiatieven. Zo daagt zaakvoerder Kim Severy de Limburgse bedrijven uit om hun afgedankte kleding en textiel binnen te brengen, zodat daar nieuwe accessoires van kunnen gemaakt worden.

QuaranTien, zo heet de nieuwe box die bij Mamzel kan besteld worden. Een originele verrassing om mensen in quarantaine een beetje op te vrolijken. “Als je 10 dagen in eenzaamheid wordt opgesloten: dat is om gek van te worden”, vindt Kim Severy van Mamzel. “Daarom proberen we lichtpuntjes aan te bieden, zodat er zich elke dag van de quarantaine een leuk momentje aandient.” Kim Severy en haar team hebben 10 geschenkjes geselecteerd die individueel verpakt in de doos worden gestopt. “Het zijn stuk voor stuk ‘afzonderings-blijmakers waar we veel positieve reacties op krijgen’, aldus Kim. “We hopen dat onze klanten hiermee de quarantaine van hun naasten een beetje dragelijk kunnen maken.”

En er is nog meer nieuws van Mamzel. “We zetten sterk in op duurzaamheid en ecologie”, aldus Kim Severy. “Dat willen we in de praktijk brengen door tassen, yogamatten, paraplu’s en accessoires te maken van oude kledij. We dagen de bedrijven in de buurt uit om hun verouderd textiel bij ons in Lummen binnen te brengen. Samen met Wereld Missie Hulp selecteren we het niet-herbruikbaar textiel, dat wordt ‘vervezeld’ om er nieuwe, hippe producten van te maken. Een leuk iPad-hoesje van een versleten jeansbroek? Dat kan… Ik roep alle bedrijven en hun medewerkers op om mee te doen. Ik ben eens benieuwd wie van onze buren de grootste berg kledij binnenbrengt!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.