Nieuws Limburg Mamzel neemt de wijk naar nieuw pand in Lummen

Mamzel neemt de wijk naar nieuw pand in Lummen

Mamzel neemt de wijk naar nieuw pand in Lummen

Mamzel, het cadeautjesconcept dat onder meer via homeparty’s leuke hebbedingen aan de man en vrouw brengt, gaat verhuizen. Nadat het bedrijf eerst de garage van oprichtster Kim Hardy was ontgroeid en de intrek werd genomen in een pand in Hasselt, is Mamzel 3 jaar later toe aan een nog grotere stek. In Lummen werd een gebouw gehuurd van 1500m², vooral magazijnruimte om de goederen te stockeren. Het gaat dan ook hard met Mamzel.

mamzel kim kimDe onderneming, die intussen ook Kim Severy als medezaakvoerder heeft, boekte in 2013 een omzet van 1,7 miljoen euro. Er werken 7 vaste personeelsleden en 60 freelance ‘mamzellen’, die overal in het land de homeparty’s coördineren.

“We hebben nog heel veel ambitie en evenveel goesting om deze waar te maken,” aldus Kim en Kim. “Vandaar deze nieuwe stap in ons groeiproces.” Over 2 weken moet de verhuizing afgerond zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.