Nieuws Limburg Mamzel speelt winkeltje in heel Vlaanderen

Mamzel speelt winkeltje in heel Vlaanderen

Mamzel speelt winkeltje in heel Vlaanderen

Amper 5 jaar na de start, maakt het Hasseltse retailconcept Mamzel de stap naar alle Vlaamse provincies en Brussel. Via het internet en homeparty’s worden leuke hebbedingetjes aangeboden. De omzet heeft intussen 1 miljoen euro overschreden.

“We zijn sinds kort met 30 ‘Mamzellen’ die bij mensen thuis winkeltje gaan spelen en feestjes bouwen”, vertelt oprichtster en mede-zaakvoerder Kim Hardy . “Na de succesvolle start in Limburg, hebben we de grenzen nu verlegd naar de rest van Vlaanderen en Brussel. We kiezen qua assortiment bewust voor heel uiteenlopende producten die onder de noemer ‘kleine luxe’ vallen. Het zijn dingen die je elke dag kan gebruiken, maar die je ook vrolijk maken. Het aanbod is constant in verandering, zodat we kunnen blijven verrassen.”

Paraplu’s en petjes
Mamzel houdt daarbij vast aan de onverslijtbare formule van homeparty’s, zoals die door Mr. Tupper van Tupperware wereldwijd geïntroduceerd werden. In totaal zo’n 1500 per jaar. “We gieten dit wel in een eigentijds kleedje en vullen aan met onze webshop. Via social media en e-mail bereiken we ons publiek eveneens. Die combinatie blijkt wonderwel te werken. Mensen zoeken via deze kanalen naar authentieke producten die hun eigenheid weerspiegelen.”

Het bedrijf van Kim en Kim (Kim Severy ) vindt sinds kort ook de weg naar het bedrijfsleven. “Zakenrelaties vertellen ons dat de tijd van paraplu’s, pennen en petjes met een logo erop hun effect totaal niet meer bereiken,” aldus nog Kim Hardy. “Vandaar dat ze meer persoonlijke, verrassende dingen voor klanten en personeel bij ons komen zoeken. Soms mogen werknemers zelfs allemaal iets anders kiezen bij ons.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.