Nieuws Limburg Management Assistant van Pregis in Wellen wint wedstrijd

Management Assistant van Pregis in Wellen wint wedstrijd

Management Assistant van Pregis in Wellen wint wedstrijd

Ann Reggers van Pregis in Wellen is donderdag verkozen tot Management Assistant van het jaar. Ze volgt daarmee Annick Germeys van het Jessa Ziekenhuis op. Ook genomineerd waren Annelies Tournel van Yontec (Hasselt), Debbie Mucke van Facil (Genk), Sarah Houben van IAC (Genk) en Véronique Quintens van Callexcell (Sint-Truiden).

MA pregisMet de verkiezing wil Voka Limburg op ‘Secretaressedag’ de Management Assistants in de bloemetjes zetten, aangezien ze in vele ondernemingen een onmisbare rol vervullen, maar daar misschien niet altijd de gepaste waardering voor krijgen.

Winnares Ann Reggers wordt door haar collega’s en managers omschreven als een steun en helpende hand die altijd voor iedereen klaar staat. “Ze is een resultaatgerichte medewerker die graag organiseert en coördineert. Daarnaast is ze een geboren teamplayer en erg sociaal. Ann heeft een positieve ingesteldheid, is gemotiveerd, leert graag bij en is bovendien erg integer.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.