Nieuws Limburg Management Buy In bij Sanmax (Opglabbeek)

Management Buy In bij Sanmax (Opglabbeek)

Management Buy In bij Sanmax (Opglabbeek)

Limburg is een nieuwe ondernemer rijker. Gwen Claes, stafmedewerker bij Sanmax in Opglabbeek (foto boven), heeft zich ingekocht in het webgerelateerde bedrijf. De operatie past in een opsplitsing van de activiteiten, die voortaan verdeeld worden over twee aparte entiteiten.

gwen claesPascal D’Helft, oprichter van Sanmax, legt uit. “De zaak was te groot geworden om alle activiteiten alleen aan te sturen. Anderzijds was er bij het jonge geweld in eigen rangen, veel ambitie om meer verantwoordelijkheid te nemen. Ik wil hen die kans geven. Vandaar dat alle projecten, zoals webdesign, programmatie, apps, enzovoort worden onderbracht bij Sanmax Projects. Gwen Claes is de geknipte man om dit bedrijf verder uit te bouwen. Zelf blijf ik in Sanmax Projects ook aandeelhouder, maar bedoeling is dat in de nabije toekomst helemaal af te bouwen.” Sanmax Projects neemt ook het hele personeel over.

pascal dhelftPascal D’Helft zelf (foto onder) blijft actief als zaakvoerder bij Sanmax (dus niet Sanmax Projects), maar zal zich beperken tot een aantal niche-activiteiten. “Deze andere vennootschap zal zich alleen bezighouden met server-activiteiten (hosting/domeinnamen) en vooral met onze toepassing voor agendabeheer (www.afsprakenbeheer.be), waar we al vele jaren een leidende marktpositie in verworven hebben. Zo gebruiken duizenden dokters onze online agenda om hun afspraken in te (laten) boeken en te beheren en bereiken we meer en meer klanten buiten de medische wereld. Zo hebben we recent meerdere politiezones, scholen, gemeentelijke loketten en zelfs een nationale vakbondsorganisatie uitgerust met online agendabeheer. Bedoeling is de komende maanden ook af te toetsen wat we in het buitenland kunnen betekenen met dit succesvolle product. De eerste stappen over de grens zijn trouwens reeds gezet,” zegt de Opglabbeekse ondernemer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.