Nieuws Limburg Management Buy Out bij Derdaele+

Management Buy Out bij Derdaele+

Management Buy Out bij Derdaele+

Drie managers van het industriële bouwbedrijf Derdaele+ hebben zich ingekocht om de aandeelhoudersstructuur te versterken. Thomas Monnens wordt de nieuwe CEO. Stichter Patric Derdaele verdwijnt niet van het toneel, maar verlegt zijn focus naar de projectontwikkeling.

Patric Derdaele laat zich als bedrijfsleider van Derdaele+ voortaan laat bijstaan door drie managers, die zich via een management buy-out ingekocht hebben bij het Lommelse industriële bouwbedrijf. “De groei van de activiteiten van Groep Derdaele werd te omvangrijk om alles onder leiding van één persoon met evenveel succes voort te zetten”, zegt hij. “Daarom ga ik me meer focussen op de projectontwikkeling binnen de groep Derimmoco. Binnenkort trekken we voor Derimmoco een volledig nieuw hoofdkantoor op met een oppervlakte van 4.500 vierkante meter.”

Management buy-out

Na de intrede van de managers in het kapitaal, wordt de dagelijkse leiding nu toevertrouwd aan Thomas Monnens. De nieuwe CEO werkt sinds 2012 bij Derdaele+. Daarnaast behoren Lennart Selen en Mark Bongaerts tot de nieuwe eigenaars. Zij behartigen respectievelijk de opvolging en de leiding van lopende projecten.

Continuïteit
“Met de aanstelling van de drie managers kiest ons bedrijf er resoluut voor om talentvolle medewerkers intern te laten doorgroeien”, zegt Patric Derdaele. “Hun ervaring, kennis en complementariteit staan garant voor de verdere uitbouw van Derdaele+. De opvolging en de continuïteit zijn hierdoor verzekerd voor de toekomst. Vanuit Groep Derimmoco zal ik er ook alles aan doen om de activiteiten van Derdaele+ verder te ondersteunen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.