Management neemt Z-Staffing over van Zadnikar

Uitzendbedrijf Z-Staffing is voortaan volledig in handen van Wim Van Cauter en Ilona Stieners. Het duo, dat al minderheidsaandeelhouder was, koopt via een management buy out de resterende aandelen van de oprichters Matty Zadnikar en François Van Bever. Ook voor de verkopers is dit een logische evolutie: waar Z-Staffing destijds in de markt werd gezet om zeker voor de eigen diensten van Z-Safety Services voldoende flexibele arbeidskrachten voorhanden te hebben, was die noodzaak weggevallen sinds Zadnikar zijn core business in 2013 van de hand deed aan Total Safety.

wim van cauterWim Van Cauter en Ilona Stieners zijn sinds 2010 als ondernemer actief in de HR dienstverlening en sinds midden 2014 als minderheidsaandeelhouders binnen Z-Staffing. “Wij hebben met de overname van Z-Staffing een belangrijke stap gezet voor de verdere uitbouw en professionalisering van het bedrijf,” zegt Wim Van Cauter, de nieuwe CEO. “Het is van het grootste belang om op een creatieve manier en open-minded de uitdagingen op vlak van flexibele tewerkstelling voor de toekomst aan te gaan."

Z-Staffing stelt 50 vaste medewerkers en zo’n 400 flexkrachten tewerk en haalt een jaarlijkse omzet van 20 miljoen euro.