Nieuws Limburg Manager van het jaar: “Limburg heeft KMO’s nodig”

Manager van het jaar: “Limburg heeft KMO’s nodig”

Manager van het jaar: “Limburg heeft KMO’s nodig”

Ronnie-LetenRonnie Leten, de Limburgse topmanager van Atlas Copco, was te gast in eigen gouw. Voor een ondernemerspubliek hield hij een rede met zijn visie over de toekomst van Limburg. Daarbij hield hij onder meer een pleidooi om vooral de 50’plussers van Ford Genk aan het werk te houden eens de fabriek de deuren sluit. “Ik ben zelf bijna 58, dus ik weet waarover ik spreek. Ik ben nooit sneller geweest dan nu. Daarom is het erg belangrijk om die mensen een nieuw perspectief te bieden en actief te houden,” aldus Leten. “Het is bovendien een sociale plicht. Onderzoek heeft immers uitgewezen dat wie langer werkt ook langer leeft. Die mentaliteit moeten we zien te kweken.”

Leten onderstreepte ook het belang van dynamische KMO’s voor de regio. “Industriële KMO’s die met elkaar of met grotere bedrijven samen innoveren, samen aan nieuwigheden werken, dat is van cruciaal belang voor een innovatief ecosysteem in de regio.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.